Kenyereink

Bemutatjuk gluténmentes, kézműves kenyereinket, melyek hazai beszállítók, őstermelők minőségi alapanyagaiból, szívvel-lélekkel készülnek.

Barna cirokkenyér

Összetevők: tápióka keményítő, almarost, cirokliszt, útifűmaghéjliszt, bambuszrost, térfogatnövelő szerek (glükono-delta-lakton, nátrium-hidrogén-karbonát), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), fűszerkömény, víz 

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1335 kJ/317 kcal
Zsír: 1,5 g
          – amelyből telített zsírsavak: <0,1 g
Szénhidrát: 63 g
          – amelyből cukrok: 0,7 g
Rost: 18 g
Fehérje: 3,8 g
Só: 2,1 g

Lenmaggal dúsított cirokkenyér

Összetevők: tápióka keményítő, kölesliszt, cirokliszt, útifűmaghéjliszt, 8% lenmag, bambuszrost, térfogatnövelő szerek (glükono-delta-lakton, nátrium-hidrogén-karbonát), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), fűszerkömény, víz 

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1432 kJ/340 kcal
Zsír: 4,7 g
          – amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 60 g
          – amelyből cukrok: 0,7 g
Rost: 17 g
Fehérje: 6,0 g
Só: 2,1 g

image00035

Szafi kenyér

Összetevők: szezámmag, lenmag, tápióka keményítő, kölesliszt, útifűmaghéjliszt, szezámmagliszt, kókuszliszt, batáta liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), étkezési só, almaecet, víz 

Hagyományos ízvilágú világos kenyér

Összetevők: tápióka keményítő, kölesliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, útifűmaghéjliszt, bambuszrost, térfogatnövelő szerek (glükono-delta-lakton, nátrium-hidrogén-karbonát), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), fűszerkömény, víz 

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1393 kJ/330 kcal
Zsír: 1,7 g
          – amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 67 g
          – amelyből cukrok: <0,5 g
Rost: 13 g
Fehérje: 5,1 g
Só: 2,1 g

Répás kenyér

Összetevők: tápióka keményítő, kölesliszt, quinoaliszt, útifűmaghéjliszt, bambuszrost, aranylenmagliszt térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), étkezési só, sörélesztő, sárgarépa, víz 

repas_kenyer